Zonnepanelen
wassen in Charleroi
en Namen


|
Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor zonnepanelen? Belgin Clean is de juiste partner voor u! Onze technici zullen de werking van uw fotovoltaïsche panelen in Zaventem, Charleroi en Namen te optimaliseren. Hiervoor bieden wij u voordelige wasbeurten voor zonnepanelen aan in heel Henegouwen. Wacht niet langer en vraag uw offerte aan.

Lavage de panneaux solaires par un professionnel

Uw zonnepanelen reinigen voor een betere werking

Nettoyage des panneaux solaires

In tegenstelling tot wat sommige mensen denken, is regen niet genoeg om de zonnepanelen schoon te spoelen. Een mechanische actie door te borstelen is cruciaal om optimale prestaties te behouden.

De afzetting van allerlei soorten vuil op de fotovoltaïsche panelen zorgt voor een daling van de geproduceerde energie, en dus van uw inkomen, met ongeveer 5 tot 30% per jaar. Ons bedrijf biedt u daarom lagedruk osmosewaterreiniging van uw panelen aan. Deze aanpak zorgt ervoor dat u in Henegouwen en Zaventem beschikt over uw eigen materieel.

Het is ook raadzaam om de panelenjaarlijks of halfjaarlijks te reinigen, afhankelijk van het klimaat of de opgehoopte pollen. Dit verwijdert alle sporen van vervuiling en garandeert u 100% uw productie.

In tegenstelling tot wat sommige mensen denken, is regen niet voldoende om de zonnepanelen te wassen. Mechanisch borstelen is cruciaal om optimale prestaties te behouden.

De afzetting van allerlei vuil op de fotovoltaïsche panelen veroorzaakt een daling van de geproduceerde energie, en dus van uw inkomen, van ongeveer 5 tot 30% per jaar. Ons bedrijf biedt u daarom een lage druk osmose waterreiniging van uw panelen aan. Zo bent u verzekerd vanschoon materiaal in Henegouwen en Zaventem.

Het is ook raadzaam de panelen één of twee keer per jaar te reinigen, afhankelijk van het klimaat en de pollenophoping. Dit zal alle sporen van vervuiling verwijderen en 100% van uw productie verzekeren.

Professionals voor het wassen van uw fotovoltaïsche panelen

Effectieve interventies

in delicate situaties


|
Onze verschillende reinigingssystemen stellen ons in staat om effectief in te grijpen in delicate en moeilijk toegankelijke situaties. Het water dat we gebruiken om uw panelen schoon te maken, wordt behandeld door een waterontharder, die geen sporen achterlaat en het mechanische borsteleffect vergroot.

Apparatuur aangepast

om schade te voorkomen


|
Naast osmosewater dat de panelen goed in de diepte reinigt, gebruiken we varkenshaar of gespleten borstelharen om krassen en andere beschadigingen te voorkomen. Zo bent u verzekerd van de netheid van uw apparatuur. We zijn overal in Henegouwen en in Zaventem actief om zonnepanelen te wassen die aan uw verwachtingen voldoen.

Strijd tegen

oxidatie

| Onze service maakt het ook mogelijk om oxidatie effectief te bestrijden. Naast paneelreiniging kunnen professionals en particulieren ook bij ons terecht voor het wassen van ramen en andere schoonmaakdiensten.

Neem contact met ons op voor het wassen van uw fotovoltaïsche panelen

Wilt u een professional inhuren om uw fotovoltaïsche panelen te reinigen? Wij staan tot uw beschikking voor elke interventie in Namen, Charleroi en Zaventem!