Glazenwassers
in Charleroi
en in Namen

Op zoek naar een professionele glazenwasser in Charleroi? Belgin Clean is het bedrijf voor u! We zijn overal in Henegouwen, maar ook in Namen en Zaventem, actief om u betaalbare diensten aan te bieden. Wij wassen met name ramen, zonnepanelen, bouwplaatsen en kantoorschoonmaak. Of u nu een particulier of een professional bent, wij staan tot uw beschikking voor elk verzoek om een gratis offerte.
Laveur de vitres en train travailler

Ramen de wassen en zonnepanelen reinigen

Reiniging van

grote gebieden

Ook reinigen wij rolluiken, grote glasoppervlakken, ramen van bedrijven en hoogbouwramen. We maken niet alleen allerlei oppervlakken schoon, we reinigen ook zonnepanelen. Vuil kan na verloop van tijd de prestaties van uw panelen verminderen.

Reiniging onder lage

druk

Wij bieden reiniging bij lage druk en met osmosewater om perfecte reinheid te garanderen en oxidatie tegen te gaan. Het is ook raadzaam om het elk jaar schoon te maken, afhankelijk van het klimaat of de opgehoopte pollen.

Al twee

decennia

Ons glazenwassersbedrijf reinigt al meer dan twee decennia binnen- en buitenramen, evenals alle soorten kozijnen, lichtreclames, veranda’s, vensters en dakramen. Hiervoor gebruiken we een osmose-apparaat om onberispelijke resultaten te garanderen.

Reiniging van bouwwerven en kantoren in Charleroi en Namen

Wij komen tussen na de werken voor het schoonmaken van uw verschillende bouwwerven. Onze glazenwassers verwijderen afval en resten, vegen en stofzuigen, wassen ramen en vensterbanken, enz.
Ongeacht de grootte van uw terrein, zorgen wij voor een professionele schoonmaak, of het nu gaat om het reinigen van muren, het restaureren van vloeren en gevels, het afstoffen, enz. Vertrouw ook op ons voor het schoonmaken van professionele panden, met name voor werken op hoogte.
We passen ons aan uw werkschema’s en beperkingen aan om vuilnisbakken leeg te maken, de vloeren schoon te maken met water, spinnenwebben te verwijderen, te stofzuigen, enz. Reken op ons om uw bedrijfspand schoon te maken.

Wij grijpen in na het werk om uw verschillende plaatsen op te ruimen. Onze glazenwassers verwijderen afval en resten, vegen en stofzuigen, wassen ramen en vensterbanken, enz.

Ongeacht de omvang van uw project zorgen wij voor een professionele schoonmaak, of het nu gaat om het reinigen van muren, het herstellen van vloeren en gevels, afstoffen, enz. U kunt ook op ons rekenen voor de reiniging van professionele ruimtes, vooral voor werkzaamheden op hoogte.

Wij passen ons aan uw schema en werkbeperkingen aan om vuilnisbakken te legen, vloeren met water te reinigen, spinnenwebben te verwijderen, te stofzuigen, enz. Reken op ons om uw bedrijfspand schoon te maken.

Voor het wassen van glazen kunt u bij ons terecht

Wenst u een professional in te huren voor uw verschillende schoonmaakkbeurten in Charleroi of Namen? Contacteer ons nu! We reizen overal in Henegouwen, maar ook naar Namen en Zaventem.