SCHOONMAAKDIENST na
BOUWWERKEN

| Bent u op zoek naar een bedrijf dat schoonmaakwerkzaamheden uitvoert na de bouw? Belgin Clean zorgt voor propere lokalen zodra uw werk is voltooid. Wij nodigen u uit om aan ons de eindschoonmaak toe te vertrouwen. Met meerdere schoonmaakbeurten op onze naam, biedt ons schoonmaakbedrijf u betaalbare en kwaliteitsvolle diensten aan in heel Henegouwen, maar ook in Namen en Zaventem. Vertrouw dus op ons voor een complete schoonmaak van uw bouwplaats en vraag ons snel een offerte.

Nettoyage après chantier par un professionnel

Belgin Clean, uw schoonmaakbedrij na de bouw

Nettoyage après chantier

Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in glazenwassen in Henegouwen. Onze diensten zijn niet alleen gericht op particulieren, maar ook op professionals. In de loop van de tijd hebben we ons gediversifieerd om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Daarom bieden wij al enkele jaren schoonmaakdiensten op bouwplaatsen aan. Wij komen met name tussenbeide voor het afvoeren van afval en residuen, ontvetten, wassen van ramen en vensterbanken, reinigen van muren, herstellen van vloeren en gevels, afstoffen en schrapen.

Ook voor het vegen en stofzuigen, het verwijderen van diverse soorten vuil, het afstoffen van kasten etc. kunt u bij ons terecht. Wij bieden ook aan om de diverse rommel die gewoonlijk op het einde van bouwwerkzaamheden wordt aangetroffen, te verwijderen.

Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in glazenwassen in Henegouwen. Onze diensten zijn niet alleen gericht op particulieren, maar ook op professionals. In de loop der tijd hebben wij ons gediversifieerd om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Daarom bieden wij sinds enkele jaren terreinreinigingsdiensten aan. Onze diensten omvatten het verwijderen van afval en residuen, ontvetten, ramen wassen, muren reinigen, vloeren en gevels herstellen, afstoffen en schrapen.

U kunt ook op ons rekenen voor vegen en stofzuigen, verwijderen van diverse soorten vuil, afstoffen van kasten, enz. Wij bieden aan om de verschillende stukken afval die gewoonlijk aan het einde van een bouwterrein worden aangetroffen, weg te nemen.

Volledige en methodische schoonmaak na
werken in Charleroi en Namen

Effectieve interventies

in delicate situaties


|
Met meer dan 25 jaar ervaring op het terrein komen wij overal tussen waar onze diensten nodig zijn in Charleroi, Namen of Zaventem voor het onderhoud na de werken. Onze flexibiliteit stelt ons in staat om overal in de gemeenten te reizen en ons aan te passen aan elke vloerreinigingsdienst. Profiteer van onze expertise om de netheid van de site te garanderen zonder het uitgevoerde werk te beschadigen.

Apparatuur aangepast

om schade te voorkomen


|
We zullen effectief al het aanwezige vuil op de plaats van de ingreep verwijderen. Of het nu gaat om grote werken of niet, wij zorgen ervoor dat u afvalverwerking krijgt die voldoet aan uw verwachtingen en aan de geldende normen. Of het nu gaat om een renovatie of nieuwbouw, wij reinigen het vuil van de vloer tot het plafond om de gewenste staat van netheid te herstellen.

Neem contact met ons op voor onze
schoonmaakservice na de bouw

Wilt u een professional inhuren om uw terrein in Charleroi of Namen schoon te maken? Contacteer ons nu! Ook als u uw kantoren moet laten schoonmaken, staan wij voor u klaar.